Det är mycket fokus på cykel just nu. Runt om i Europa växer cykelturismen ständig och i norden ökar intresset hela tiden. Och vi har ju förutsättningarna här! Fantastiska skogar, magiska grusvägar och slingrande vägar som skapta för landsvägsmagi och grymma årstidsväxlingar.

Ladda ned Ridewithgps och unna er ett par dagar i Kalmar på cykel.

På Smålandsrull längs GP-banan

Det här är en fantastiskt vacker tur rakt in i den småländska skogen och den följer till ganska stor del den bana som utgjort grunden i Hansa Bygg Grand prix Kalmar. Vi har dock tagit oss friheten att krydda lite och dra ifrån en del. Rundan är lättrullad och söker man utmaning består den till största delen av längden som är lite dryga elva mil.

Stigrull runt Kalmar

Det här är en lättrullad MTB runda som tar er med längs Kalmar
strandlinje. Turen erbjuder otaliga badmöjligheter och fantastiska vyer och letar sig snabbt ut på stigar längs med sundet.

Kalmarsund norrut – vårt härligaste rull

Det här är en klassisk landsvägsrunda om man är Kalmarbo. Den erbjuder härliga vägar, lite Ironman känsla och fina möjligheter till fika.

Rull i öppna landskap

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.